Zekerheid van het serviceabonnement

Op uw Water Factory waterzuiveringssysteem krijgt u één jaar aankoopgarantie. U kunt aansluitend ook direct een serviceabonnement afsluiten. De serviceabonnement overeenkomst gaat u aan voor de periode van één jaar. Na iedere jaarlijkse servicebeurt wordt het serviceabonnement met één jaar verlengd, met een maximum van veertien jaar. Omdat de levensduur van het waterzuiveringssysteem op vijftien jaar is gesteld, omvat de periode van het garantiejaar plus de looptijd van de serviceovereenkomst, de gehele levensduur van uw waterzuiveringssysteem.

Onderdeel van de serviceabonnement overeenkomst is dat het u het recht en de mogelijkheid biedt om ná die tijd, nadat alle veertien onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd, het waterzuiveringssysteem tegen een gereduceerde prijs te vervangen voor een nieuw systeem.

Wij adviseren u dan ook om bij aankoop direct een serviceabonnement af te sluiten. Dit doet u door het registratieformulier binnen tien dagen na aankoop te retourneren. Water Factory Systems neemt dan automatisch jaarlijks contact met u op voor een serviceafspraak. Uw Water Factory blijft optimaal functioneren en u heeft doorlopend de beschikking over zuiver water.

Om uw Water Factory waterzuiveringssysteem in optimale conditie te houden, is jaarlijks onderhoud noodzakelijk. Water Factory Systems heeft hiervoor een gespecialiseerde servicedienst voor heel Nederland.

Kies daarom ook voor de zekerheid van het Water Factory serviceabonnement. Wij onderhouden uw waterzuiveringssysteem zorgvuldig en bij een eventueel voorkomende storing repareren wij uw Water Factory zo snel mogelijk. Let op! Voor het bezoek van een monteur betaalt u € 65,- voorrijkosten, met uitzondering van een storing binnen de garantietermijn van uw aankoop.